Proizvodi

♦ Viršla
♦ Viršla sa sirom
♦ Safalada
♦ Debreciner
♦ Posebna kobasica
♦ Pariska kobasica sa povrćem
♦ Pariska kobasica sa povrćem – mini
♦ Pariska kobasica sa šampinjonima
♦ Pariska kobasica sa šampinjonima – mini
♦ Pariska kobasica sa sirom
♦ Pariska kobasica sa sirom – mini
♦ Zanatski parizer
♦ Pileća koktel viršla
♦ Pileći parizer
♦ Pileći parizer – mini

♦ Srpska kobasica
♦ Narodna kobasica
♦ Vojvođanska kobasica
♦ Mađarska ljuta kobasica
♦ Grill kobasica
♦ Goveđa kobasica
♦ Jeger kobasica
♦ Slovenačka kobasica
♦ Pikant grill kobasica
♦ Alpska kobasica
♦ Alpska kobasica – mini
♦ Novosadska kobasica
♦ Francuska kobasica

♦ Praška šunka
♦ Šunka u crevu
♦ Mini šunka u crevu
♦ Pileća prsa u crevu
♦ Pileća prsa u crevu – mini
♦ Ćureći batak u crevu
♦ Ćureći batak u crevu – mini
♦ Pizza šunka
♦ Ćureće belo meso u crevu
♦ Ćureće belo meso u crevu – mini

♦ Tost narezak

♦ Pariska kobasica sa komadima mesa
♦ Zanatska šunkarica

♦ Mesni hleb

Kuvane kobasice pripremaju se na tradicionalan način, a naročito se ističe švargla koja se puni u prirodne omotače (svinjske želudce) i nakon toga tretira dimom.

♦ Jezici u aspiku sa šampinjonima
♦ Svinjske glave u aspiku
♦ Posebna u aspiku
♦ Šunka sa kukuruzom šećercem u aspiku
♦ Butkice u aspiku
♦ Švargla
♦ Krvavica

♦ Džigernjača
♦ Jetrena pašteta u crevu
♦ Pašteta sa povrćem
♦ Pileća pašteta

Dimljene proizvode pripremamo po starinskim receptima u pušnicama gde se sam proces dimljenja obavlja sagorevanjem bukovog drveta.

♦ Dimljena pečenica
♦ Dimljeni vrat
♦ Dimljeno svinjsko meso u komadu
♦ Dimljeno goveđe meso
♦ Dimljeni juneći biftek
♦ Dimljeni svinjski file
♦ Dimljene svinjske glave
♦ Dimljena creva
♦ Dimljena butkica
♦ Dimljena podlaktica
♦ Dimljena špic-rebra
♦ Dimljene kosti
♦ Dimljene nogice
♦ Dimljene uši
♦ Dimljeni repovi
♦ Dimljeni ćureći karabatak u mrežici
♦ Dimljeni ćureći batak
♦ Dimljena ćureća krila
♦ Dimljeni ćureći file

Pažljivim odabirom i obradom sirovog mesa počinje priprema delikatesnih suvomesnatih proizvoda. Dodavanjem smeša začina proizvodnja se nastavlja u klimatizovanim komorama gde se vrši dimljenje i zarenje.

♦ Suva svinjska pršuta
♦ Suva goveđa pršuta
♦ Suvi vrat
♦ Kraški vrat
♦ Buđola
♦ Suva šunka
♦ Suva plećka

Sušenu mesnatu slaninu, posebnog ukusa sa prirodnom aromom dima, pripremamo u našem pogonu po tradicionalnom postupku koji se primenjuje u pušnicama Banata.

DIMLJENE SLANINE
♦ Mesnata slanina
♦ Hamburška slanina
♦ Gronik slanina
♦ Plećna slanina
♦ Carsko meso

SUVE SLANINE
♦ Suvo soljena slanina
♦ Pančeta

Suve fermentisane kobasice prave se po originalnim domaćim i stranim receptima, začinjene smešama začina specifičnim za Banatsku regiju. Izdvajamo Pančevačku kobasicu i Kulen, koji su omiljeni proizvod naših kupaca i Čajnu kobasicu koja je dobitnik mnogobrojnih medalja Novosadskog sajma.

♦ Čajna kobasica
♦ Kulen
♦ Kulen u slepom crevu
♦ Pančevačka kobasica
♦ Vojlovačka kobasica
♦ Sudžuk
♦ Kant kobasica
♦ Budimska kobasica
♦ Burjan salama
♦ Sremska kobasica

♦ Prava domaća kobasica
♦ Mlada sremska

♦ Domaća svinjska mast
♦ Upržena mast

♦ Domaći čvarci
♦ Zaseka

U našim mesarama možete naći kvalitetno sveže meso posebno biranog porekla.

♦ Svinjsko meso
♦ Praseće meso
♦ Juneće meso
♦ Teleće meso
♦ Pileće meso
♦ Ćureće meso
♦ Jagnjeće meso
♦ Ovčije meso
♦ Pačije meso
♦ Mlevena i oblikovana mesa
♦ Iznutrice
♦ Sveže kobasice

 

Kompletnu listu svežeg mesa u ponudi pogledajte OVDE

  • Poreklo svih naših proizvoda apsolutno potiče sa srpskih farmi. Najvećim delom životinje se dobavljaju od dugogodišnjih proverenih dobavljača iz Vojvodine, poznatoj po kvalitetu i tradicionalnom načinu uzgoja životinja.