Burjan – Mini ketering

Budite sigurni da ste odabrali najkvalitetnije i brižljivo pripremane komade mesa, sa dodacima povrća i prirodnih začina.

Burjan - gotova jela

Mini keteringMesara “Burjan” pored svoje već dobro poznate ponude proizvoda od svežeg mesa i mesnih prerađevina, nudi i uslugu pečenja i pripremu jela.

Raznovrsna ponuda jela vrhunskog kvliteta, predstavljaju najbolje rešenje za sva porodična slavlja, poslovne ručkove, promocije i konferencije.

U prilici ste da poručite jela sa roštilja, pečene u najsavremenijim pećnicama, kao i neka tradicionalna kuvana jela. Takođe, u ponudi su predjela, prilozi i sezonske salate, a u našim maloprodajnim objektima možete naći i veliki broj najkvalitetnijih sireva i kačkavalja, kao i začina i priloga za roštilj i pečeno meso.

Priprema i isporuka

Sva jela se pripremaju u zakazano vreme, tako da se isporučuju topla u posebno izrađenim posudama od inox-a (topli diš) i prekrivena samolepljivom folijom.

Naručivanje se vrši lično ili telefonom u našim maloprodajnim objektima.
Za veće količine postoji i mogućnost isporuke na adresu u dogovoreno vreme.

Da biste bili sigurni koliko vam je mesa dovoljno da poslužite sve vaše goste, pogledajte tablicu i naručite pravu količinu svežeg mesa.

broj osoba 10 20 30 50 100
količina svežeg mesa ~ 4 kg ~ 8 kg ~ 12 kg ~ 20 kg ~ 40 kg

Napomena: Sveže meso izgubi 20 – 30 % svoje težine tokom pečenja.

Usluga pečenja mesa

Usluga pečenja mesa se vrši za proslave i okupljanja (rođendani, imendani, veridbe, svadbe, krštenja… i sl.).

  • Minimalna količina za pečenje iznosi 5 kg sirovog mesa, odnosno 1 topli diš.
  • Usluga pečenja naplaćuje se 80 din/kg sirovog mesa.
  • Pečeno mese se isporučuje isključivo u našim diševima ili futajnerima.
  • Upotreba toplog diša iznosi 500 din.
  • Pakovanje u futajnerima se naplaćuje 30 din/kom.
  • Pečeno meso ne pakujemo u Vaše posuđe.

Cene prevoza: Lokal (Pančevo): 300 din; Beograd (centar): 1.000 din; Beograd (širi centar i 3. zona) – cena po dogovoru na osnovu udaljenosti.

Imate pitanje? Unapred se radujemo kontaktu. Javite se!