Manifestacije na kojima izlažemo

Kao kompanija koja konstantno radi na usavršavanju kvaliteta svojih proizvoda, bitno nam je da prikažemo stalni napredak. Pre svega sebi, a onda tržištu i krajnjim potrošačima. Manifestacije ocenjivačko/izložbenog tipa, ali i one prodajne, prilika su za razmenu iskustava, bliže susrete sa potrošačima i ljudima iz struke.

Za više od dve ipo decenije postojanja, izlagali smo i bili nagrađivani veliki broj puta.
Deo riznice nagrada možete videti OVDE, a manifestacija na kojima nas redovno možete videti su sledeće:
novosadski sajam

NOVOSADSKI SAJAM

Najznačajnija smotra agrara u ovom delu Evrope, svojim konceptom predstavlja sintezu iskustva i dostignuća u poljoprivredi, stočarstvu i prehrambenoj industriji. Dugogodišnjim učešćem i mnogobrojnim osvojenim medaljama ponosno omogućavamo našim kupcima da svakodnevno uživaju u neponovljivim ukusima naših delikatesa.

slaninijada

SLANINIJADA

Najveći svetski festival slanine, održava se svake godine u Kačarevu, selu nadomak Pančeva. Prvi put održana je još davne 1988. godine. A šta o ovoj manifestaciji kažu organizatori, pogledaj te na njihovom sajtu.

svarglijada

ŠVARGLIJADA

Festival ne krunisane kraljice proizvoda i đakonija od svinjskog mesa, vodeća je gastroturistička manifestacija Južnobanatskog okruga. Od prvog koraka decenijama, zajednički usavršavamo švarglu koja sada svojim ukusom i kvalitetom predstavlja Vaš nepogrešiv izbor.

Dani-madjarske-kuhinje

DANI MAĐARSKE KUHINJE

U sklopu manifestacije kovinske opštine, u Skorenovcu se održava međunarodna gastronomska manifestacija “Dani mađarske kuhinje”. Učestvuju gosti iz Mađarske, Rumunije i Vojvodine i preko 30 ,,vrelih” takmičarskih kotlića u kojima se, pre svega, krčkaju nadaleko čuveni mađarski specijaliteti.

sunka fest

ŠUNKA FEST

Svet čarobnog ukusa vojvođanske šunke, ali i šunke i pršute iz zemalja u okruženju i najatraktivnijih evropskih brendova, otkrivamo na jedinstvenoj manifestaciji u Vojvodini. Šunka fest!

Imate pitanje? Unapred se radujemo kontaktu. Javite se!