Manifestacije na kojima redovno, već godinama učestvujemo su:

Posetite sajt +

NOVOSADSKI SAJAM

Novosadski sajam je vodeća sajamska kuća u Srbiji. Pored priređivanja sajmova i izložbi, bavi se i organizovanjem kongresa i stručnih skupova, marketinškim uslugama, skladištenjem robe i ugostiteljstvom.
Posetite sajt +

SLANINIJADA

Najveći svetski festival slanine održava se svake godine u Kačarevu, selu nadomak Pančeva. Prvi put održana je, još davne 1988 godine. A šta o ovoj manifestaciji kažu organizatori, pogledajte na njihovom sajtu.
Manifestacija nema sajt

ŠVARGLIJADA

Švarglu meštani sela Lokve u opštini Alibunar, smatraju posebnim specijalitetom i tvrde da spada u zdravu hranu, jer kažu, ako ima masti, onda to nije prava švargla. Upravo zato pokrenuli su ovu, sda već tradicionalnu manifestaciju.
Manifestacija nema sajt

DANI MAĐARSKE KUHINJE

U sklopu manifestacija kovinske opštine, u Skorenovcu se održava međunarodna gastronomska manifestacija "Dani mađarske kuhinje". Učestvuju gosti iz Mađarske, Rumunije i Vojvodine i preko 30 „vrelih“ takmičarskih kotlića u kojima se, pre svega, krčkaju nadaleko čuveni mađarski specijaliteti.
Posetite sajt +

ŠUNKA FEST

Svet čarobnog ukusa vojvođanske šunke, ali i šunke i pršute iz zemalja u okruženju i najatraktivnijih evropskih brendova otkrivamo na jedinstvenoj manifestaciji u Vojvodini. Šunka fest!
NA VRH TO TOP